Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2021 19:10 - Русия не показва разлика с останалите държави в лудия поход
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 3690 Коментари: 1 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Коментар на Анастасия Гешева + напомняне от Иван Стаменов, че „руската мечка“ всъщност беше една от първите страни, които затанцуваха по свирката на световните кукловоди за генетично инженерство в полза на трансхуманисткото „общество от нов тип“

Бях решила днес нищо да не пиша, за да участвам в санитарните полудни около най-тежките информационни бури в настоящето, в които е пик на овъристерясване по всички теми и с лупа да търсиш, не можеш да намериш няколко разумни гласа. Пиша, защото виждам, че положението в Русия продължава да затруднява почти всички, които имат претенцията да бъдат авторитети във фейсбук.

Включително себе си слагам в тази графа и си позволявам да греша, ако неправилно прочитам случващото се и с уговорката, че официалната информация в цял свят е жестоко цензурирана и разчитам не само на капки истина, но главно на натрупан опит. Защото това, което се случва, отдавна излезе от рамките на всичко познато и няма човек, който да знае всичко.

Мисля, че Русия се нареди в лагера на най-тежките глобални бъчви, в които идиотите инсталират лъжите за управление. Съвсем друга стратегия трябваше да има, ако беше застанала на страната на нормалния разум.

Чета тук, че руснаците открили хранителна добавка в центъра си за борба с радиациите и други явления характерни за военните действия, каквито безспорно имаме. И тази добавка доказвала, че Путин имал коз срещу ваксомафията. Ама в същия материал се казва, че руският Гейтс, Гинцбург, представя препарата и въпреки това заявява, че ваксинацията остава единствена алтернатива.

Дотук не виждам никаква разлика с останалите държави в идиотщината
Руснаците имат разработени много военни противоотрови от миналото и настоящето. Например водораслите на Вертера са такава силна противоотрова и отличен клетъчен дезинтоксикатор. Досега не съм чула и дума в руски медии и източници официално или неофициални за тях.

За мен е глупост да си мислиш, че при такова ниво на военна, биологична, космическа и окултна школа, каквато има Русия, тя не може да се справи с този вирус, а участва активно във всичките фази на разработения световен сценарий, заставайки твърдо в челните редици на ваксоманията. При положение, че има и лекарства и профилактики! Обяснете ми го това, че да се съглася, че Путин играе игра срещу глобалистите.

Въвеждането на цифров код е втората колосална световна агресия след ваксинацията
Вместо да стои настрана от това, Путин активно го налага! При това от години той постила пътека за цифровизация, роботизация и дигитализация на Русия, за да… бъде в крак с глобалистите.

Как? – Като прави това, което те правят. Този QR код е най-сигурното доказателство за хващането на човека в мрежата. Защо им трябваше да го въвеждат и то с насилието, с което го правят други нелицеприятни диктатори в Австралия, Испания, Франция?

Нали си давате сметка какъв щеше да е рейтинга на Путин, ако Русия беше извън това безумие?

Вчера казах, че в момента

при това положение няма геополитическо противопоставяне!
Запишете си го! Единият полюс е празен, няма никой там. Всички геополитически игри са лицемерие, неиздържаща вече фасада, която пада, пада… Какво противопоставяне има, след като Путин вкара Русия в лагера на фармафашизма?

И накрая, Путин го интересува сега СЗО да му признае тъпата ваксина, че да му олекне. Какво мислите? Много интересно, след последните решения на властите в Русия, СЗО другата седмица ще обсъди одобрение на Спутник и Спутник Лайт.

А, каква изненада! Това сигурно е, защото Путин играе двойна игра и бори глобалистите? Докато в една държава се налага ваксинация и се провеждат под индиго мерките на Шваб, не ми говорете за борба с глобализма, такава няма!

Друг е въпросът защо?

Автор: Анастасия Гешева

Източник »

* * *

Бел. И.С.: Препечатвам и една новина от края на 2019 година, която никога не е излишно да си напомняме. Точно по времето, когато вниманието на света беше насочено към китайския грип, но той уж още не беше тръгнал по света, научихме за тази инициатива:

Генни инженери създават „общество от нов тип“

Апаратът на руската държавна Дума проявява интерес към възможностите за редактиране на човешкия геном с цел създаване на „общество от нов тип“. Това става ясно от обществена поръчка, обявена от долната камара на парламента. За този научен труд Думата е готова до похарчи близо 9 млн. рубли или около 123,000 евро. Сумата е посочена в официалните бумаги, като крайният срок за изготвяне на проекта е 30 ноември 2019 г.

До споменатата дата изпълнителят трябва да представи пред парламентаристите „концепция за използване на прогресивни репродуктивни технологии като основа за формиране на нови представи за професионалната дейност на човека“. Поръчителят дори посочва какви технологии могат да бъдат използвани за създаването на „обществото от нов тип“.

Сред тях са: редактиране на генома, клониране, криогенно възкресение, сурогатно майчинство от нов тип и управление на метаболизмите по време на бременност. Освен концепция за развитие на генното инженерство в Русия, парламентаристите очакват от изпълнителите на проекта и „конкретни нормативни инициативи“, тоест – предложения относно законодателното регулиране на тези технологии.

Излишно е някой дори да опитва да ме убеждава, че това е „случайно“ и не представлява първата официална крачка на Русия (повличаща и света) към Четвъртата индустриална революция, Великото зануляване или както там още го наричат Клаус Шваб и неговите ентусиазирани сподвижници, сред които е – да – и Путин. Бих казал, че винаги е бил такъв.

А противопоставянето със Запада винаги е било театър.

И ще си остане театър, когато или ако се стигне даже до горещи военни действия.

https://www.otizvora.com/2021/11/14313/rusiya-ne-pokazva-razlika-s-ostanalite-durzhavi-v-ludiya-pohod/ 



Гласувай:
20



1. kolevdobri - Добър текст.
18.11.2021 16:14
Плюс от мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836822
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930